Een mobiel LED scherm kopen bij Vidiled is de perfecte oplossing voor als u beelden moet tonen op een groot scherm. Onze mobiele LED schermen bieden een geweldige kijkervaring voor uw publiek en een platform voor u om advertenties, teksten, afbeeldingen of video's te tonen. Niet alleen een LED scherm huren, maar ook een mobiel LED scherm kopen voor eigen beheer behoort tot de mogelijkheden.

 • Gemonteerd op aanhanger met apparatuur
 • Voor elke situatie en weerssituatie
 • Volledig op maat

Vrijblijvend advies?

Bel +31 (0)416 744 082

Vidiled Luuk

Referenties

Benieuwd wat andere opdrachtgevers van ons vinden?

Vele toepassingsmogelijkheden bij een mobiel LED scherm

Een mobiel LED scherm is een LED scherm van tussen de 6 en 18 m², gemonteerd op een speciaal ontworpen aanhanger, met alle benodigde apparatuur in een elegant compartiment. Een mobiel LED scherm van Vidiled is zeer veelzijdig en kan waar dan ook gebruikt worden, in elke weerssituatie. Vidiled geeft u hierbij een gedetailleerd advies waarbij nauwkeurig wordt gelet op een aantal factoren waarmee rekening gehouden dient te worden.

Hierbij is het belangrijk dat u zelf goed voor ogen heeft met welke intentie en in welke omgeving u een mobiel LED scherm wilt inzetten. Zo vraagt het afspelen van videobeelden om een andere oplossing dan het afspelen van een reeks eenvoudige afbeeldingen of teksten en is de kijkafstand onder meer bepalend voor de minimale resolutie. Wilt u live beelden presenteren, items afspelen van dvd of usb-stick? Er is meer mogelijk dan u denkt wanneer u besluit een mobiel LED scherm te kopen.

mobiel display

We denken graag met u mee

Wanneer u bij Vidiled een mobiel LED scherm gaat kopen, zal er uitgebreid stil worden gestaan bij het samenstellen van de juiste draag- en transportconstructie. Zo kan een mobiel LED scherm worden afgemonteerd op een aanhangwagen, maar kan bijvoorbeeld ook worden gekozen voor een statief dat u zelf eenvoudig kunt verplaatsen met behulp van uw eigen vervoersmiddelen. Wilt u het display in hoogte kunnen variëren of eenvoudig kunnen draaien? Ook dat is geen probleem.

Onze klanten kunnen al sinds 2008 vertrouwen op onze professionaliteit en expertise om hoge kwaliteit LED schermen en service te leveren, en wij doen dit ook graag. Als u vragen heeft of interesse in een mobiel LED scherm kopen, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij helpen u graag met onze expertise om een gepaste oplossing te bedenken voor uw situatie.

Waarom Vidiled?

 • Altijd de juiste oplossing
 • 24/7 storingsdienst
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Totale ontzorging

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Daag ons uit om ook voor uw evenement of reclame-uiting een passende oplossing te vinden.

Team Vidiled

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Daag ons uit om ook voor uw evenement of reclame-uiting een passende oplossing te vinden.

Team Vidiled
Maatwerk

Op zoek naar een maatwerk oplossing? Wij denken graag met u mee.

 • In-house productontwikkeling
 • Degelijk advies en 24/7 ondersteuning
 • LED schermen van topkwaliteit
Huren

LED scherm huren? Vidiled heeft voor ieder evenement en elke gelegenheid het juiste LED scherm.

 • Mobiele & modulaire LED schermen
 • In verschillenden afmetingen
 • Snelle levering 24/7