De indoor en outdoor LED en LCD schermen van Vidiled zijn een geweldige manier om uw boodschap te visualiseren aan een groot publiek. Onze hightech LED schermen hebben een zeer hoge attentiewaarde en juist dat maakt onze LED schermen voor buitengebruik erg aantrekkelijk.

 • Indoor & outdoor
 • Geschikt voor diverse uitingen van tekst tot video
 • Hoog contrast, helderheid en resolutie
 • Elke gewenste afmeting

Vrijblijvend advies?

Bel +31(0)416 744 082

Vidiled Luuk

LED scherm oplossingen

LED schermen zijn verkrijgbaar in zeer uiteenlopende uitvoeringen. Hieronder vindt u enkele oplossingen die Vidiled u kan bieden.

LED gevelreclame Vidiled

LED gevelreclame

Wanneer u echt alle aandacht op uw pand wil vestigen, is LED gevelreclame het ideale middel. Ontdek de onbeperkte mogelijkheden van dit LED reclame scherm.

led reclamezuil

LED reclamezuil

Een LED reclamezuil van Vidiled is de perfecte oplossing om uw informatie te tonen op plekken waar veel mensen passeren, zoals een parkeerplaats of bij binnenkomst van een stedelijk gebied.

Transparant LED scherm

De transparante LED schermen zorgen voor magische show zonder dat de doorkijk wordt gehinderd. Ideaal voor constructies op raampartijen.

mobiel display

Mobiel LED scherm

Bij een mobiel LED scherm is een groot LED scherm gemonteerd op een speciale trailer of mobiele mast. Een groot video LEDscherm met alle benodigde apparatuur. Een snelle en efficiënte manier van installatie waardoor het LEDscherm in enkele minuten operationeel is op elke locatie.

modulair led display

Modulair display

Talloze happenings, zoals concerten en sportwedstrijden, vragen om visuele ondersteuning met behulp van led displays. Het rental display beschikt over eigenschappen die perfect aansluiten bij de behoeftes in de verhuur.

led boarding

LED boarding

Tegenwoordig is LED boarding niet meer weg te denken uit een stadion. LED boarding is de ideale manier om reclame en andere boodschappen over te brengen op het publiek. Vergeet ook niet de impact door exposure via TV.

TV scherm oplossingen

Voor bepaalde situaties zijn TV schermen meer geschikt. Hieronder vindt u enkele oplossingen die Vidiled u kan bieden.

LCD & LED monitoren

LCD of LED schermen (monitoren) bieden hoge resolutie beelden tegen een relatief aantrekkelijke prijs en zijn ideaal voor de weergave van bijvoorbeeld promotiefilmpjes of zelfs bewakingsdoeleinden.

Videowalls

Meerdere TV schermen kunnen worden gecombineerd tot één grote videowall. U bepaalt zelf het formaat en het geweld waarmee de uitingen van het scherm spatten.

Reclamezuilen

Het moderne design in combinatie met de hoge veiligheidsgraad van de behuizing van het TV scherm zorgen voor een multifunctionele toepassing in elke omgeving, zowel binnen als buiten.

Referenties

Benieuwd wat andere opdrachtgevers van ons vinden?

Indoor of outdoor LED scherm kopen

Vidiled is specialist op het gebied van elektronische informatiedisplays. Dit moet u opvatten in de breedste zin van het woord. Zo kunt u bij ons onder andere een LED scherm kopen van een groot formaat, maar ook LCD, plasma, LED monitoren en toepassingen op het gebied van projectie. Ons assortiment is zeer zorgvuldig samengesteld en onze producten zijn met de hoogste kwaliteit componenten en merken geproduceerd.

LED scherm buiten

Waar veel technologieën zoals LCD, plasma en LED monitoren moeite mee hebben, is direct zonlicht. Onze outdoor LED schermen hebben echter een dusdanig hoge lichtopbrengst dat beelden zelfs op de zonnigste dag ook goed gepresenteerd kunnen worden. Ook is ons LED scherm buiten weerbestendig; regen of sneeuw is geen probleem. U kunt het LED scherm buiten monteren op een zuil of op een muur, hiervoor bedenken wij samen met verscheidene ingenieurs een passende oplossing.

 • Duidelijke beelden bij een groot publiek
 • Duidelijke beelden in elke weersituatie
 • Relatief lage stroomkosten door efficiënte LED technologie

Waarom Vidiled?

 • Altijd de juiste oplossing
 • Totale ontzorging
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Nieuwste technieken
 • 24/7 storingsdienst

LED scherm binnen

Met de indoor LED schermen van Vidiled bent u gegarandeerd van visuele sensatie binnen de muren. De inzet van de nieuwste generatie LED schermen garandeert een hoog rendement en vele jaren een uitstekende beeldkwaliteit met vele mogelijkheden. De LED schermen maken het mogelijk om op eenvoudige wijze opvallende fullcolour video’s, animaties, teksten en afbeeldingen naar eigen invulling te tonen. Dit maakt een LED display kopen aantrekkelijk voor diverse indoor toepassingen, zoals het tonen van reclame-uitingen in sterk belichte ruimtes.

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Daag ons uit om ook voor uw evenement of reclame-uiting een passende oplossing te vinden.

Team Vidiled

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Daag ons uit om ook voor uw evenement of reclame-uiting een passende oplossing te vinden.

Team Vidiled
Maatwerk

Op zoek naar een maatwerk oplossing? Wij denken graag met u mee.

 • In-house productontwikkeling
 • Degelijk advies en 24/7 ondersteuning
 • LED schermen van topkwaliteit
Huren

LED scherm huren? Vidiled heeft voor ieder evenement en elke gelegenheid het juiste LED scherm.

 • Mobiele & modulaire LED schermen
 • In verschillenden afmetingen
 • Snelle levering 24/7