Gemeente Loon op Zand

Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen 2023

Situatie

Inwoners van de gemeente Loon op Zand kiezen vertegenwoordigers voor het waterschap en provinciale staten omdat dit helpt bij het beheren van water en het nemen van beslissingen over regionale zaken zoals infrastructuur en cultuur. Dit democratische proces zorgt ervoor dat lokale belangen goed worden vertegenwoordigd op zowel waterbeheer als provinciaal niveau.
Gemeente Loon op Zand wilde wat nieuws proberen, omdat dat de huidige campagne borden eenmaal beperkt zijn in de uitingen en niks vertellen over de verkiezingen. Want waarom gaan we stemmen? Hoe belangrijk is dit voor onze gemeente?

Oplossing

Vidiled heeft voor Gemeente Loon op Zand 3 LEDtrailers voor de Waterschap- en Provinciale staten verkiezingen. Deze LEDtrailers zijn geplaatst in de dorpsharten van Loon op Zand, Kaatsheuvel en De Moer. De LEDschermen vertellen meer het belang van jouw kiesrecht.

Specificaties

Event: Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen 2023
Oplossing: 3 LEDtrailers
Type LEDscherm: VDL-Rental
Pixelpitch: Pixelpitches van 3.9 - 4.8
Afmeting: 2 trailers van 6m² en 1 van 12m²

Over Gemeente Loon op Zand

De gemeente Loon op Zand telt ongeveer 23.000 inwoners en bestaat uit drie dorpen: Loon op Zand met ongeveer 6000 inwoners, Kaatsheuvel met ongeveer 16500 inwoners en De Moer met 600 inwoners. De centrale ligging in Midden Brabant tussen de twee steden Tilburg en Waalwijk zorgt voor een optimale bereikbaarheid. Daarnaast ligt de gemeente in een aantrekkelijke landelijke omgeving met veel natuur. De gemeente ligt in het groene hart van Brabant en heeft binnen haar grenzen het mooie Nationale Park de Loonse en Drunense Duinen liggen. Dit zorgt ervoor dat de gemeente een aantrekkelijke recreatieve en toeristische gemeente is.
Loon op Zand is een gemeente waar inwoners en ondernemers goed wonen, leven, werken en recreëren. Een aantrekkelijke gemeente met voorzieningen van goede kwaliteit voor alle leeftijden, voor bewoners van buurgemeenten en toeristen is het goed recreëren, winkelen en ontspannen. Ondernemerschap van de lokale bevolking wordt aangemoedigd. Dit alles met behoud van de landelijke en natuurlijke uitstraling.

Project foto's