Een LED display is haast niet meer weg te denken bij sportevenementen of concerten, maar ook op industrieterreinen en bij winkelcentra kom je ze veel tegen. Door de opvallende combinatie van licht en beweging is het vrijwel zeker dat de gewenste boodschap wordt ontvangen. LED displays hebben dan ook veel meer impact dan de gewone statische reclameborden.

 • Meer impact dan statische reclameborden
 • Voor iedere gelegenheid, op elke locatie en onder elke weersomstandigheid
 • Vidiled verzorgt complete op- en afbouw, transport en randapparatuur

Met name voor outdoor zijn LED displays het ideale medium. Door de hoge lichtopbrengst heeft zelfs de zon nauwelijks invloed op de beeldkwaliteit. Het LED display kan hierbij worden aangeleverd op een mobiele constructie of compleet met framewerk bijvoorbeeld worden geplaatst op de gevel van een gebouw. Wij geven u graag een eerlijk en professioneel advies over de vele mogelijkheden op het gebied van de verhuur en verkoop van LED displays. Led display huren Led display kopen

Vrijblijvend advies?

Bel +31 (0)416 744 082

Referenties

Benieuwd wat andere opdrachtgevers van ons vinden?

LED scherm oplossingen

Grofweg kunt u twee soorten LED schermen huren: mobiele en modulaire LED schermen. Klikt u op onderstaande oplossingen voor de verhuur van onze LED schermen.

Modulaire LED schermen

Modulaire LED schermen zijn erg gewild op grote evenementen. De displays kunnen flexibel modulair worden opgebouwd. Diversen opstellingen, formaten en resoluties zijn toe te passen. Niets is onmogelijk!

Mobiele LED schermen

Bij een mobiel LED scherm is een groot LED scherm gemonteerd op een speciale trailer of mobiele mast. Een groot video LEDscherm met alle benodigde apparatuur. Een snelle en efficiënte manier van installatie waardoor het LEDscherm in enkele minuten operationeel is op elke locatie.

LCD -en LED monitor oplossingen

Voor bepaalde situaties zijn monitoren een beter alternatief. Hieronder vindt u enkele verhuuroplossingen op gebied van LCD, LED en videowalls.

LCD & LED monitoren

Zeker voor binnentoepassingen met zeer korte kijkafstanden zijn (interactieve) LCD of LED schermen de perfecte uitkomst voor professionele presentaties. Zowel de hoge resolutie als de lage kosten maken deze verhuuroplossing erg aantrekkelijk.

Videowall

Meerdere schermen kunnen worden gecombineerd tot één grote videowall. U bepaalt zelf het formaat en het geweld waarmee de uitingen van het scherm spatten.

LED display kopen of huren

Bij Vidiled kunt u zowel een LED display kopen als huren. Zo is het mogelijk om tijdelijk een LED display of LED screen te huren voor bijvoorbeeld een opening of reclamestunt of als visuele ondersteuning bij een evenement. Uiteraard zullen wij u hierbij zoveel mogelijk ontzorgen. Alle randapparatuur, maar ook het transport en de op- en afbouw nemen wij voor onze rekening.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u graag informatie zou willen hebben over een LED display kopen. LED displays zijn de ideale aandachttrekkers op bijvoorbeeld bedrijfspanden en reclamezuilen. Ook krijgen wij vaak de vraag wat de mogelijkheden zijn voor een mobiel LED screen in eigen beheer. Welk LED display u het beste kunt kopen, hangt af van vele factoren, zoals de kijkafstand, beschikbare afmeting en de gewenste content die u af wilt spelen, zoals video’s, afbeeldingen of teksten. Daarnaast is er veel verschil in kwaliteit.

Waarom Vidiled?

 • Altijd de juiste oplossing
 • 24/7 storingsdienst
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Totale ontzorging

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Daag ons uit om ook voor uw evenement of reclame-uiting een passende oplossing te vinden.

Team Vidiled

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Daag ons uit om ook voor uw evenement of reclame-uiting een passende oplossing te vinden.

Team Vidiled
Huren

LED display huren? Vidiled heeft voor ieder evenement en elke gelegenheid het juiste LED display.

 • Mobiele & modulaire LED boards
 • In verschillenden afmetingen
 • Snelle levering 24/7
Kopen

LED display kopen? Vidiled heeft voor elke situatie de juiste oplossing.

 • Duurzame oplossingen
 • Diverse investeringsmogelijkheden
 • 24/7 storingsdienst