Bij Vidiled is alles wat we doen maatwerk. Hoe uw visuele wensen eruitzien en hoe uw boodschap het meest tot zijn recht komt, nemen we daarbij als uitgangspunt. Daarnaast bepalen uw content, de kijkafstand, de locatie en de beschikbare ruimte wat er mogelijk is en wat het beste bij uw reclame-uiting past, van video's, animaties en afbeeldingen tot teksten.

  • Altijd de juiste oplossing
  • Uitgebreid advies
  • Nieuwste technieken

Vrijblijvend advies?

Bel +31 (0)416 744 082

Referenties

Benieuwd wat andere opdrachtgevers van ons vinden?

Wilt u graag een permanente of mobiele opstelling? Gaat uw voorkeur uit naar een LED scherm, naar LCD, plasma of projectoren? Zoekt u iets voor binnen of buiten, dat weersbestendig is en een groot publiek bereikt? Wilt u niet gebonden zijn aan één ontwerp en wilt u bijvoorbeeld ook nog advertentieruimte uitbesteden aan derden? Met ons brede aanbod hebben wij altijd een geschikte oplossing.

Vindt uw evenement in de buitenlucht plaats? Dan zorgt een LED scherm met zijn hoge lichtopbrengst voor het meest heldere beeld dat de meeste aandacht trekt. Onze deskundige medewerkers weten alles over onze informatiedisplays en kunnen u hier dan ook uitgebreid over adviseren. Van de ongelimiteerde mogelijkheden in grootte tot de keuzes in vorm en helderheid.

Begeleiding tijdens het gehele traject

Ook het ontzorgen is maatwerk. Hoe wilt u dat het traject verloopt? Wat kunnen we voor u betekenen in de oriëntatiefase, de juiste draag- en transportconstructie, bij het op- en afbouwen, tijdens de installatie en configuratie van de displays en de randapparatuur en bij het (periodieke) onderhoud? Want ook bij storingen helpt onze technische dienst u binnen 24 uur weer op weg. Samen met u kijken we graag wat u nodig heeft. We hebben de benodigde randapparatuur en software in huis en de deskundige medewerkers die het voor u mogelijk maken.

Waarom Vidiled?

  • Altijd de juiste oplossing
  • Totale ontzorging
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Nieuwste technieken
  • 24/7 storingsdienst

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Daag ons uit om ook voor uw evenement of reclame-uiting een passende oplossing te vinden.

Team Vidiled

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Daag ons uit om ook voor uw evenement of reclame-uiting een passende oplossing te vinden.

Team Vidiled