Vidiled is een dynamische en servicegerichte onderneming die ernaar streeft om samen met de klant tot de ideale oplossing te komen op het gebied van elektronische informatiedisplays. Onze bedrijfsvoering is zo ingericht dat we elke visuele wens in vervulling kunnen laten gaan.

Vidiled is gevestigd in Kaatsheuvel en is vooral actief in de Benelux. De nadruk ligt hierbij op het faciliteren van permanente opstellingen en de verhuur van diverse schermoplossingen.

Onze veelzijdige en vernieuwende producten zijn gebaseerd op de nieuwste technieken. Uiteraard geldt dit ook voor al onze randapparatuur en speciaal ontwikkelde software, die het mede mogelijk maken de content op een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke wijze in te richten.

Zo zijn wij niet een van de zovelen aanbieders, maar onderscheiden wij ons op alle fronten. Zo ontwikkelen wij niet alleen producten, maar ook conceptmatig zijn wij vooruitstrevend en innovatief. Ieder project is ons even bijzonder en dat uiten wij door het WOW-effect te creƫren. Natuurlijk doen wij dit niet helemaal alleen en hebben hebben wij strategische partners waarmee we samen tot de meest ideale oplossing komen. Samen met onze opdrachtgevers voert Vidiled het projectmanagement uit en zorgt voor het ultieme resultaat. Ervaar het zelf of vraag naar onze referenties.

  • Elektronische displays op maat voor iedere locatie en gelegenheid
  • Snelle levering voor een aantrekkelijke prijs
  • Begeleiding tijdens het gehele traject

Vrijblijvend advies?

+31(0)416 744 082

Totale ontzorging

Een enthousiast team van deskundige en ervaren medewerkers staat u graag terzijde gedurende het gehele project, waarbij u zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Zij voorzien u van een duidelijk advies in het voortraject, zodat u een weloverwogen keuze zult maken. Onze technische dienst zal vervolgens het geheel nauwkeurig installeren en configureren naar uw wensen, zodat het systeem klaar is voor gebruik.

In de operationele fase bieden wij tevens onze diensten aan voor de ondersteuning en het onderhouden van uw apparatuur. Hierbij wordt in het geval van een storing of defect getracht dezelfde dag nog een oplossing te vinden. Op deze wijze bent u met Vidiled als partner ook na de aankoop langdurig gegarandeerd van een soepel werkend systeem.

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Daag ons uit om ook voor uw evenement of reclame-uiting een passende oplossing te vinden.

Team Vidiled

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Daag ons uit om ook voor uw evenement of reclame-uiting een passende oplossing te vinden.

Team Vidiled