Naast de levering van permanente opstellingen is Vidiled ook uw partner voor de verhuur van diverse elektronische informatiedisplays. Zo kunt een mobiel, modulair LED scherm of ander groot scherm huren, maar ook TV schermen, monitoren en videowalls. Elke situatie vraagt om een andere aanpak. De juiste LCD monitor, LED scherm of videoscherm huren is dan ook heel belangrijk. Afhankelijk van de kijkafstand, de content, beschikbare ruimte en nog vele andere factoren kijken wij samen met u welk LED, LCD of andere oplossingen het beste bij uw wensen aansluiten.

 • Beste prijs / kwaliteit verhouding
 • Flexibel inzetbaar
 • 24/7 service en support

Vrijblijvend verhuuradvies?

Bel +31(0)416 744 082

LED scherm verhuur oplossingen

Grofweg kunt u twee soorten LED schermen huren: mobiele en modulaire LED schermen. Klikt u op onderstaande oplossingen voor de verhuur van onze LED schermen.

Modulaire LED schermen

Modulaire LED schermen zijn erg gewild op grote evenementen. De displays kunnen flexibel modulair worden opgebouwd. Diversen opstellingen, formaten en resoluties zijn toe te passen. Niets is onmogelijk!

Mobiele LED schermen

Bij een mobiel LED scherm is een groot LED scherm gemonteerd op een speciale trailer of mobiele mast. Een groot video LEDscherm met alle benodigde apparatuur. Een snelle en efficiënte manier van installatie waardoor het LEDscherm in enkele minuten operationeel is op elke locatie.

LCD -en LED monitor oplossingen

Voor bepaalde situaties zijn monitoren een beter alternatief. Hieronder vindt u enkele verhuuroplossingen op gebied van LCD, LED en videowalls.

LCD & LED monitoren

Zeker voor binnentoepassingen met zeer korte kijkafstanden zijn (interactieve) LCD of LED schermen de perfecte uitkomst voor professionele presentaties. Zowel de hoge resolutie als de lage kosten maken deze verhuuroplossing erg aantrekkelijk.

Videowall

Meerdere schermen kunnen worden gecombineerd tot één grote videowall. U bepaalt zelf het formaat en het geweld waarmee de uitingen van het scherm spatten.

Referenties

Benieuwd wat andere opdrachtgevers van ons vinden?

LED scherm huren of toch een alternatief?

Een LED display is eenvoudig te vormen tot het gewenste formaat en heeft daarnaast een zeer hoge helderheid voor situaties met veel omgevingslicht. Een mobiel LED scherm of modulair LED scherm is ideaal voor grote afmetingen bij een groot publiek voor zowel binnen als buiten.

LCD of LED monitoren kunnen in bepaalde situaties beter tot hun recht komen om bepaalde content in beeld te brengen. U kunt natuurlijk ook een complete videowall huren. Met name indoor oplossingen met korte kijkafstanden of schermen van "klein" formaat bieden een goed alternatief. Aan de andere kant hebben deze schermen een veel lagere lichtopbrengst en zijn ze dus niet geschikt voor buiten. Of u moet kiezen voor een high brightness LCD scherm. Vidiled werkt altijd met u naar de beste oplossing en een uitmuntend resultaat!

Waarom Vidiled?

 • Altijd de juiste oplossing
 • Totale ontzorging
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Nieuwste technieken
 • 24/7 service en support

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Daag ons uit om ook voor uw evenement of reclame-uiting een passende oplossing te vinden.

Team Vidiled

Vrijblijvend advies, extra informatie of een offerte op maat?

Daag ons uit om ook voor uw evenement of reclame-uiting een passende oplossing te vinden.

Team Vidiled
LED reclame

Reclame weergeven op uw gehuurde LED scherm? Vidiled biedt diverse mogelijkheden.

 • Verhuurkosten snel terugverdiend
 • Reclame zelf opmaken of door Vidiled
 • LED reclame = 100% aandacht
Kopen

LED scherm kopen? Vidiled heeft voor elke situatie de juiste oplossing.

 • Duurzame oplossingen
 • Diverse investeringsmogelijkheden
 • 24/7 service en support