X²O Badkamers Gouda

X²O Reclamemast in Gouda

Situatie

In het jaar 2022 zocht X²O contact met Vidiled. De reden voor dit contact lag in de plannen van X²O om een nieuwe winkel te openen in Gouda. Een belangrijk element van deze onderneming was de mogelijkheid om gebruik te maken van een imposante reclamemast die zich bevond op het industrieterrein. Deze mast, met zijn opvallende hoogte, bood een uitstekende kans om de aandacht te trekken en een indrukwekkende visuele presentatie te bieden aan voorbijgangers en potentiële klanten.
Het bestaande LEDscherm op de reclamemast niet meer voldeed aan de visuele eisen en verwachtingen van X²O. Gedreven door de wens om een opvallende en meeslepende ervaring te bieden aan hun publiek, besloot X²O om de hulp in te schakelen van Vidiled om dit vraagstuk op te lossen.

Oplossing

Na zorgvuldig overleg en afstemming werd besloten om de nieuwste cpro-21 LEDpanelen van Vidiled te integreren in het LEDscherm op de reclamemast. Dit betekende niet alleen een esthetische upgrade, maar ook een aanzienlijke verbetering van de visuele mogelijkheden die X²O kon bieden aan het publiek. Met de nieuwe LEDpanelen kon X²O dynamische content tonen, levendige visuals presenteren en effectief communiceren met voorbijgangers, wat hun merkbekendheid en betrokkenheid aanzienlijk vergrootte.
Kortom, het partnership tussen X²O en Vidiled resulteerde in een indrukwekkende upgrade van het LEDscherm op de reclamemast. Hiermee kan X²O hun boodschap op een opvallende en moderne manier overbrengen aan het publiek in Gouda en daarbuiten, en zo hun aanwezigheid in de regio versterken en uitbreiden. bezoekers van het bedrijventerrein in Veen.

Specificaties

Oplevering: 2023
Oplossing: LEDscherm op een mast
Type LEDscherm: Cpro Outdoor
Pixelpitch: 10mm
Afmeting: 6000mm*6000mm

Locatie

Het LEDscherm is geplaatst aan op een mast, gelegen aan de A12, ter hoogte van Gouda.
Bekijk hier de locatie

Over X2O (Gouda)

Bij X2O Gouda Badkamers, de toonaangevende sanitairwinkel in het prachtige Gouda, ontdek je de badkamer waar je trots aan iedereen wilt presenteren! De royale badkamerwinkel strekt zich uit over een indrukwekkende oppervlakte van maar liefst 1.700 vierkante meter en huisvest maar liefst 70 levensechte badkameropstellingen die bruisen van inspiratie. Stel je voor: vrijstaande baden die uitnodigen tot ontspanning, weelderige inloopdouches die een gevoel van luxe oproepen, en harmonieuze badkamermeubelsets die perfect aansluiten bij jouw stijl. Een uitgebreid assortiment omvat tevens een schat aan kranen, toiletten en spiegels, zodat je zonder enige zorg jouw droombadkamer kunt creëren. In de badkamerwinkel te Gouda schitteren topmerken met A-labels zoals Grohe, Geberit, Duravit en Villeroy & Boch, naast andere exclusieve merken die uitsluitend bij X²O Badkamers Gouda verkrijgbaar zijn. X2O heet je van harte welkom om deze buitengewone collectie te komen ontdekken en te laten inspireren door de mogelijkheden die voor je liggen. Jouw zoektocht naar de perfecte badkamer eindigt bij X²O Badkamers in Gouda!

Project foto's