PT-Creations

Nieuw LEDscherm in gevel voor PT-Creations uit Veen

Situatie

PT-Creations (opgericht in 1991) is gevestigd in Wijk en Aalburg en voert daar sinds 1999 alle werkzaamheden voor de kwekerij en plantarragementen die zij aanbieden. De locatie in Wijk en Aalburg kreeg in 2014 een flinke uitbreiding, daarnaast zijn er ook ook nieuwe onderdelen toegevoegd aan het bedrijf; PT-Warehousing, PT-Nurseries en PT-Living om toekomstbestendig te zijn en de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. In 2022 is er nog een uitbreiding gekomen, een aantal kilometer verderop in Veen. Omdat dit pand zichtbaar is van de N267 en tevens goed zichtbaar is als entree van het bedrijvengebied, vond eigenaar Mark Timmermans het een goed idee om een LEDscherm op het pand te realiseren.

Oplossing

Het pand aan de Verre Wijde in Veen was in aanbouw toen Vidiled de opdracht kreeg voor het realiseren van een LEDscherm in de gevel. Doordat de gevel nog gerealiseerd moest worden, kon Vidiled met haar tekenwerk alles spoedig uitwerken. We hebben door middel van tekeningen van de nieuwbouw, een nieuwe constructie gemaakt welke gebaseerd is op de Cpro LEDpanelen van Vidiled. De verticalen kokers dienen als achterconstructie en worden door Vidiled geplaatst om de LEDpanelen tegen aan te monteren.
Er is gekozen voor een pixelpitch van 6.67mm. Hierdoor kan PT-Creations haar boodschap duidelijk overbrengen aan de passanten van de N267 en de inkomende bezoekers van het bedrijventerrein in Veen.

Specificaties

Oplevering: 2022
Oplossing: LEDscherm in de Gevel
Type LEDscherm: Cpro Outdoor
Pixelpitch: 6.67mm
Afmeting: 4800mm*2700mm

Locatie

Het LEDscherm is geplaatst aan het pand van PT-Creations, gelegen aan de Verre Weide, Veen.
Bekijk hier de locatie

Over PT-Creations

PT-Creations is een modern bedrijf waarin met vernieuwende en eigentijdse ideeƫn steeds weer een verrassende collectie wordt samengesteld. Bij PT-Creations vind je alles onder 1 dak. Door eigen import vanuit diverse landen weten ze steeds weer de allernieuwste trends van keramiek, manden en glas te combineren. Met een grote diversiteit aan producten is PT-Creations een leverancier voor diverse afzetkanalen, zoals tuincentra, bloemisten, exporteurs, retailers, groothandels en lijnrijders.

Project foto's