page-banner-template

Bedrijfsprofiel

Vidiled is een dynamische en servicegerichte onderneming die ernaar streeft om samen met de klant tot de ideale oplossing te komen op het gebied van elektronische informatiedisplays. Onze bedrijfsvoering is zo ingericht dat we elke visuele wens in vervulling kunnen laten gaan.

 

Vidiled is gevestigd in Kaatsheuvel en is vooral actief in de Benelux. De nadruk ligt hierbij op het faciliteren van permanente opstellingen, maar ook voor de verhuur zijn er diverse mogelijkheden. Het zeer diverse aanbod bestaat ondermeer uit toepassingen met led, lcd, plasma, projectie en EL lichtreclame. Onze veelzijdige en vernieuwende producten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn gebaseerd op de nieuwste technieken. Uiteraard geldt dit ook voor al onze randapparatuur en speciaal ontwikkelde software, die het medemogelijk maken de content op een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke wijze vorm te geven.

 

Een enthousiast team van deskundige en ervaren medewerkers staan u graag terzijde gedurende het gehele project, waarbij u zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Zij voorzien u graag van een duidelijk  advies in het voortraject, zodat u een weloverwogen keuze zult maken. Onze technische dienst zal vervolgens het geheel nauwkeurig installeren en configureren naar uw wensen, zodat het systeem klaar is voor gebruik. In de operationele fase bieden wij tevens onze diensten aan voor de ondersteuning en het onderhouden van uw apparatuur. Hierbij wordt in geval van storing of defect getracht een oplossing te vinden binnen 24 uur. Op deze wijze bent u met Vidiled als partner ook na de aankoop langdurig gegarandeerd van een soepel werkend systeem. 

Download algemene voorwaarden

 

Bel me terug