>
led schermen

LED Wall

Een LED Wall is een fantastische manier om uw boodschap te tonen aan de wereld. Een high-tech beeldscherm dat aan grote massa’s en afstanden duidelijk een beeld kan tonen.

Een LED Wall bestaat uit een raster van kleine LED-lampjes in de kleuren Rood Groen en Blauw (RGB) die door een computersysteem aangestuurd worden om een afbeelding of tekst te vormen. Tegenwoordig zijn deze LED-lampjes extreem klein en hierdoor kan een  LED Wall een hoge resolutie hebben. Een LED Wall is over het algemeen veel groter dan een conventioneel scherm zoals een LCD-TV. Wij bieden LED Wall’s aan van 2m² tot wel 350m².

Bij ons zijn vele maten LED Walls beschikbaar, zowel voor buiten, als voor binnen. U kunt bij ons een LED Wall kopen of huren.

 

Voordelen LED Wall kopen

  • Eenmalige aanbetaling, goedkoper op lange termijn
  • Permanente installatie kan worden ingebouwd
  • Grotere installaties mogelijk

 

Voordelen LED Wall huren

  • Betalen per tijdsduur, goedkoper op kort termijn
  • Verplaatsbaar, daardoor veelzijdiger

 

Enkele opties:

 

Vidiled is uw partner in alles wat e maken heeft met een LED Wall. Wij geven uw advies over het kopen of huren van een LED Wall en welke keuze interessant kan zijn voor U. Wij hebben de expertise in huis om voor elke scenario een passende oplossing te maken.

 

Heeft u vragen of interesse, dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen.Bel 0416-744-082 of via onze link offerte pagina.

Bel me terug