Ebusco

LEDscherm voor introductie Ebusco 3.0 18-Meter bus

Situatie

Ebusco richt zich op het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van 100% elektrische stads- en streekbussen en bijbehorende ecosysteem. Ebusco heeft Highdisc events gevraagd om mee te denken over de introductie van haar Ebusco 3.0 18-Meter bus. Highdisc is een partner van Vidiled, Highdisc levert inrichting, decoratie, licht & geluid. Vidiled is een betrouwbare parter als het gaat om (groot) formaat LEDschermen voor zowel indoor als outdoor toepassingen.

Oplossing

Ebusco heeft gekozen voor een 7000mm bij 4000mm groot LEDscherm met een pixelpitch van 3.9mm. In samenwerking met Highdisc Events is er voor gekozen om het LEDscherm met een trussconstructie op te bouwen.

Specificaties

Datum: 2022
Oplossing: Modulair LEDscherm in trussconstructie
Type LEDscherm: VDL-Outdoor
Pixelpitch: 3.91mm
Afmeting: 7000mm*4000mm

Over Ebusco

Ebusco richt zich op het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van 100% elektrische stads- en streekbussen en bijbehorende ecosysteem. Ons doel is om bij te dragen aan een betere en gezondere leefomgeving door duurzaam en emissievrij vervoer van mensen de standaard te maken.
Ebusco leidt de elektrificatie van het openbaar vervoer met innovatieve zero-emissie bussen door het overwinnen van belangrijke obstakels voor elektrificatie en door een industrie innovator en first-mover te zijn in een Europese setting
Ebusco ontwikkelt zijn belangrijkste hardware- en software-innovaties intern met een uitgebreid team van ingenieurs, productontwikkelaars en toegewijde R&D professionals met aanzienlijke expertise in luchtvaart- en automobielproductie. Ebusco heeft in-house productieprocessen ontwikkeld voor kapitaalefficiƫnte, schaalbare productie, wat zorgt voor wendbaarheid en snelheid om marktontwikkelingen te volgen en snel kansen te grijpen.

Project foto's