Deventrade

Nieuw LEDscherm in gevel voor Deventrade

Situatie

Zowel Vidiled als Deventrade zijn trotse partners van RKC Waalwijk. In een goed gesprek tijdens de spannende wedstrijden van ONS RKC liet Deventrade weten dat zij voornemens waren om het huidige LEDscherm te vervangen voor een nieuw exemplaar. Deventrade is gelegen aan Deventerweg in Deventer, dit is een drukke toegangsweg voor het verkeer afkomstig van de A1. De Deventerweg leidt je naar de stad, waarbij je het indrukwekkende pand van Deventrade passeert. Bij een schitterend pand, gelegen aan een drukke toegangsweg, kun je als bedrijf jouw kernwaarden, producten, diensten en bijvoorbeeld personeelswerving uitstekend tonen.

Oplossing

Het eerder geplaatste LEDscherm en de daarbijhorende constructie is gedemonteerd door Vidiled. We hebben door middel van tekeningen een nieuwe constructie gemaakt gebasseerd op de Cpro LEDpanelen. De verticalen worden door Vidiled geplaatst om later de LEDpanelen tegen aan te monteren.
Er is gekozen voor een pixelpitch van 10mm. Hierdoor kan Deventrade haar boodschap duidelijk overbrengen voor de inkomende passanten van de stad Deventer

Specificaties

Oplevering: 2022
Oplossing: LEDscherm in de Gevel
Type LEDscherm: Cpro Outdoor
Pixelpitch: 10mm
Afmeting: 5200mm*3000mm

Locatie

Het LEDscherm is geplaatst op het pand van Deventrade, gelegen aan de Bergweidedijk, Deventer.
Bekijk hier de locatie

Over Deventrade

Deventrade is een innovatief familiebedrijf met een grote passie voor samen sporten.
Als marktleider en spelbepaler in teamwear, heeft Deventrade sponsorovereenkomsten met meer dan 1000 amateurclubs in Nederland. Ook op het hoogste niveau spelen ze graag mee, via samenwerkingen met onder andere de Eredivisie, Go Ahead Eagles, FC Emmen, RKC Waalwijk, de Eerste Divisie, De Graafschap, Top Oss, H.C. Oranje Rood, SV Kampong en het Nederlands Handbal Verbond (NHV). Internationaal is het eigen merk Stanno kledingsponsor van OH Leuven, Barnet FC en de London Bees. Ons merk Reece Australia is internationaal kledingsponsor van de Belgische hockeybond (KBHB) en de Duitse hockeybond (DHB).

Project foto's