>
page-banner-template

LED scherm huren

Naast de levering van permanente opstellingen is Vidiled ook uw partner voor de verhuur van diverse elektronische informatiedisplays. Zo kunt u een led scherm huren, maar ook een led display, lcd, plasma en projectoren.

 

Mobiel en modulair LED scherm huren

Elke situatie waarbij u veel mensen wilt bereiken met een opvallende boodschap vraagt om een andere aanpak. Het juiste led scherm huren is dan ook heel belangrijk. Afhankelijk van de kijkafstand, de content, beschikbare ruimte en nog vele andere factoren zorgen wij samen met u voor de perfecte oplossing.

Grofweg kan er onderscheid worden gemaakt tussen twee systemen: mobiele en modulaire led schermen. De eerste mogelijkheid is een eenvoudig verplaatsbaar scherm op een aanhanger. De tweede optie wordt ter plaatse opgebouwd uit losse componenten en opgehangen in de gewenste draagconstructie.

Klikt u op onderstaande links voor meer informatie.

 

 

LED scherm huren of toch beter een alternatief?

Soms is een led scherm huren niet de ideale oplossing. Met LCD, plasma of projectoren kan bepaalde content ook heel mooi in beeld worden gebracht. Vaak hebben deze oplossingen bijvoorbeeld een veel hogere resolutie en is het goedkoper. Aan de andere kant hebben deze bronnen een veel lagere lichtopbrengst en zijn ze dus minder geschikt voor buiten. Echter, in situaties met weinig (dag)licht kan LCD, plasma of projectie een goed alternatief zijn.

Kortom, Vidiedl heeft voor iedere situatie een oplossing. Klik op onderstaande links voor meer informatie over deze alternatieven:

 


De link naar onze voorwaarden vindt u op de pagina Verhuurvoorwaarden

Bel me terug