>
led schermen

LED Reclame

LED Reclame

In het huidge medialandschap zijn LED schermen niet meer weg te denken. Of je het wilt of niet, iedereen wordt elke dag blootgesteld aan duizenden reclamebooschappen. Slechts een zeer klein aandeel van deze reclame uitingen worden ook daadwerkelijk opgenomen door de ontvanger. LED reclame is een manier om uw boodschap hiervan deel uit te laten maken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de indrukwekkende combinatie van licht en bweging ervoor zorgt dat mensen eerder geneigd zijn om te kijken naar LED reclame en dat de boodschap ook beter wordt onthouden.

Bij Vidiled kunt u zowel een led scherm huren en kopen. Ook leveren wij diverse content management systemen, zodat u ook zelf eenvoudig LED reclame blokken kunt verkopen waardoor de investering meteen kan worden terugverdiend.

 

Led Reclame verkopen

Uiteraard wordt de huur of aanschaf van een ledscherm een stuk aantrekkelijker wanneer er ook mogelijkheid is om reclame te verkopen. Vidiled voorziet u graag van een terugverdienmodel waarbij in kaart wordt gebracht in welke tijdsperiode u uw inverstering terug kunt verdienen. Hoe kom ik aan adverteerders? Welk tarief kan ik voor de advertertentie hanteren? Hoe kan ik alle content, inclusief advertenties het beste programmeren? Is hiervoor een speciaal content management syteem beschikbaar? Dit zijn slechts een aantal vragen die Vidiled graag voor u wil beantwoorden. Wij begeleiden u bij het gehele traject: van de oriëntatiefase tot het uitrollen van een terugverdienmodel.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via de offertepagina of bel 0416 744 082

Bel me terug