>
led schermen

LED Display

LED Display

Een LED display is haast niet meer weg te denken bij sportevenementen of concerten, maar ook op industrieterreinen en bij winkelcentra kom je ze veel tegen. Door de opvallende combinatie van licht en beweging is het vrijwel zeker dat de gewenste boodschap wordt ontvangen. LED displays hebben dan ook veel meer impact dan de gewone statische reclameborden. Met name voor outdoor is een LED display het ideale medium. Door de hoge lichtopbrengst heeft zelfs de zon nauwelijks invloed op de beeldkwaliteit. Het LED display kan hierbij worden aangeleverd op een mobiele constructie of compleet met framewerk bijvoorbeeld worden geplaatst op de gevel van een gebouw. Wij geven u graag een eerlijk en professioneel advies over de vele mogelijkheden op gebied van de verhuur en verkoop.

 

Led Displays huren of kopen

Bij Vidiled kunt u zowel terecht voor de verkoop als de verhuur van LED displays. Zo is het mogelijk om tijdelijk een LED display of LED screen te huren voor bijvoorbeeld een opening of reclamestunt of als visuele ondersteuning bij een evenemen. Uiteraard zullen wij u hierbij zoveel mogelijk ontzorgen. Alle randapparatuur, maar ook het transport en de op- en afbouw nemen wij voor onze rekening.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat graag informatie zou willen hebben over de aanschaf van LED displays. Led displays zijn ideale aandachttrekkers op bijvoorbeeld bedrijfspanden en reclamezuilen. Ook krijgen wij vaak de vraag wat de mogelijkheden zijn voor een mobiele LED screen in eigen beheer. De juiste voor het kopen van LED displays hangt af van vele factoren, zoals de kijkafstand, beschikbare afmeting en de gewenste content die u af wilt spelen, zoals video, afbeeldingen of teskten. Daarnaast is er veel verschil in kwaliteit.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via de offertepagina of bel 0416 744 082

Bel me terug