Parkmanagement Waalwijk

Een Dubbelzijdig LEDscherm bij de entree van industriegebied 'Haven' in Waalwijk

Situatie

Vidiled heeft in 2012 in opdracht van Parkmanagement Waalwijk een LEDscherm op zuil mogen leveren. Deze zuil is geplaatst bij de entree van industrieterrein Haven. Bijna 10 jaar na het plaatsen van het LEDscherm, is het industrieterrein uitgegroeid naar 550 bedrijven met inmiddels 15.000 medewerkers werkzaam op dit terrein. Het in 2012 geleverde LEDscherm voldeed nog prima, Parkmanagement Waalwijk wil graag met de ontwikkeling van het industrieterrein meegroeien.

Oplossing

Hoe zorgen we er voor het LEDscherm met de ontwikkelingen van het industrieterrein mee kan groeien? We hebben in samenspraak gekozen om de huidige mastconstructie te hergebruiken. In plaats van aan één zijde een LEDscherm, is er gekozen om beide zijdes te benutten. Hiervoor is het sub-frame aangepast en gereed gemaakt voor levering van twee nieuwe LEDschermen. Er is gekozen voor een fijne pixelpitch van 4.81mm. Hierdoor kunnen de adverteerders hun boodschap extra duidelijk overbrengen voor zowel de inkomende als uitgaande passanten van industriegebied 'Haven' in Waalwijk.

Specificaties

Oplevering: 2022
Oplossing: Dubbelzijdig LEDscherm op zuil
Type LEDscherm: Cpro Outdoor
Pixelpitch: 4.81mm
Afmeting: Tweemaal 3500mm*2000mm

Locatie

Het dubbelzijdig LEDscherm is geplaatst op de Midden-Brabantweg in Waalwijk.
Bekijk hier de locatie
(let op, dit gaat nog om het vorige LEDscherm, beelden zijn uit 2018)

Over Parkmanagement Waalwijk

Parkmanagement Waalwijk zet zich in om het bedrijfsleven van Haven 1 t/m 8 en Zanddonk in Waalwijk te optimaliseren. Parkmanagement is praktisch georganiseerd met als doel te zorgen voor een representatieve en veilige werkomgeving. Tevens wordt door de saamhorigheid van het collectief gezorgd voor een optimaal ondernemersklimaat.

Project foto's