>
page-banner-template

Modulaire verhuurdisplays

De Verhuurdisplays van Vidiled zorgen voor een sensationele beleving van elke indoor of outdoor happening. Hierbij wordt een complete oplossing aangeboden waarbij de huurder zoveel mogelijk wordt ontzorgd. 

 

Talloze happenings vragen om de presentatie van opvallende full colour video’s, animaties, teksten en afbeeldingen gericht op bezoekers en passanten. Visuele ondersteuning met behulp van led displays is dan ook niet meer weg te denken op evenementen, zoals sportwedstrijden, openingen, feesten, festivals en popconcerten.

 

Afhankelijk van het doel en de locatie, zal samen naar de ideale oplossing worden gezocht voor de situatie van de huurder. Doordat de displays modulair worden opgebouwd, zijn vele opstellingen en formaten mogelijk. Het scherm wordt volledig op locatie geïnstalleerd met de bijbehorende randapparatuur voor de besturing en het managen van de content.

 

modulaire led schermen

 

Door de hoge lichtopbrengst is de beeldkwaliteit optimaal, zowel buiten op zonnige dagen als binnen in sterk verlichte ruimtes. Alle genoemde eigenschappen maken de Verhuurdisplays van Vidiled ideaal voor presentaties aan het grote publiek onder diverse omstandigheden.

Wilt u meer weten over de verhuur van modulaire led displays, neem dan contact op via +31(0)416 744 082 of info@vidiled.nl. Download brochure modulaire ledschermen

Wilt u meer weten over de werking van een led display? Bekijk hier een uitgebreide uitleg van de werking.

Bel me terug