page-banner-template

Service & support

Vidiled is een zeer service gerichte onderneming en beschouwt dit zelfs als de belangrijkste kernwaarde naast flexibiliteit en transparantie. Deze kernwaarde komt tot uiting in de volgende diensten:

 

Vrijblijvend advies

Wij delen graag onze deskundigheid op het gebied van electronische informatiedisplays met onze (potentiële) klanten. Schroom daarom niet om contact op te nemen voor een geheel vrijblijvend advies.

 

Service en onderhoud

Elke opdracht wordt projectmatig behandeld. Dit houdt in dat we samen met de afnemer uitgebreid alle mogelijkheden onderzoeken om tot de ideale oplossing te komen en onze diensten niet ophouden na de installatie van het desbetreffende systeem. In de operationele fase bieden wij namelijk onze diensten aan voor de ondersteuning en het onderhouden van uw apparatuur. Op deze wijze bent u met Vidiled als partner ook na de aankoop langdurig gegarandeerd van een soepel werkend systeem.

 

24/7 storingsdienst

Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor onderhoud, service en storingen en zorgen dat uw probleem binnen 24 uur wordt opgelost. Dit kunnen wij garanderen door onze ervaren en deskundige medewerkers die snel paraat kunnen zijn en de beschikking hebben over voldoende reserve onderdelen. Zeker wanneer adverteerders betrokken zijn bij uw project is dit van groot belang.

 

Training en begeleiding

Na installatie en configuratie, wordt u wegwijs gemaakt met het systeem. Na een uitgebreide demonstratie wordt uw personeel professioneel begeleid om het geheel 100% eigen te maken.  

Bel me terug